International Online Exhibition and Market of Persian Handicrafts

THE GREATEST TRADING GROUP OF IRANIAN HANDICRAFTS

Like6
6 users have voted.
هنر اسلامی - شاهکار مینیاتور فارسی - استاد حسین بهزاد - زکریای رازی - یونسکو -  سال ۱۹۶۴ - ۱۶۵
هنر اسلامی - شاهکار مینیاتور فارسی - استاد حسین بهزاد - زکریای رازی - یونسکو - سال ۱۹۶۴ - ۱۶۵

مینیاتور در لغت به معنی کوچک تر نشان دادن است و مخفف شده کلمه فرانسوی «مینی موم ناتورال» است که حدوداً از دوره قاجاریان در زبان فارسی امروز مصطلح گردید. نقاشی مینیاتور که به اعتقاد اکثر محققان در ایران تولد یافته و بعد به چین راه برده است، از دوره مغول به صورت تقریباً کامل تر به ایران بازگشته و هنرمندان ایرانی، تلاش بی شائبه ای را در تکمیل و توسعه آن صرف کرده اند. نقاشی مینیاتور از جمله هنرهایی است که قابلیت به تصویر درآوردن تمامی طبیعت را در قالبی کوچک دارد. مینیاتوریست، هنرمندی است که آن چه را خود می اندیشد، یا می پندارد که بیننده علاقمند به دیدن آن است، تجسم می بخشد و لزوما تابع مقررات و قوانین حاکم بر فضای نقاشی نیست. مکاتب نقاشی مینیاتورهای ایرانی، از اولین قرون بعد از اسلام آغاز شده است. نقاشی مینیاتور ایرانی در قرون اولیه بعد از ظهور اسلام، در ترکیب با خط عربی تداوم یافته و بهترین نسخه های قرآن کریم را هنرمندان مبتکر ایرانی نوشته اند و به تزئین و تذهیب مصحف شریف پرداخته اند.
شیوه های نقاشی مینیاتور در ایران بسیار متنوع است. هر یک از استادان معروف نقاشی مینیاتور، تغییراتی در روش و شیوه هایی که قبل از خود متداول بوده، وارد نموده اند. این روشها را در طراحی می توان بطور کلی به سه دسته تقسیم کرد: طراحی مینیاتور رنگی، طراحی مینیاتور بدون رنگ و طراحی مینیاتور سفید قلم. طراحی مینیاتور رنگی که در تصویر ملاحظه می فرمایید نمونه ای از شاهکارهای استاد حسین بهزاد می باشد.
حسین بهزاد از سنین جوانی کارگاه مینیاتوری مستقلی در راستهٔ توتون‌فروشان واقع در کاروانسرای حاجی رحیم‌خان در کنار سبزه‌میدان دایر کرد. کار او به سرعت با استقبال فراوان روبه رو شد. بهزاد به ویژه در کپی کردن از آثار مینیاتوری قدیم که سخت مورد توجه اروپاییان و دلالان ایرانی بود، استعداد و توانایی داشت. او به ویژه آثار کمال‌الدین بهزاد و رضا عباسی از مینیاتوریست‌های صاحب نام دوران صفویه را با استادی تمام کپی می‌کرد. بی دلیل نیست که به وی لقب "شاعر رنگها" را داده اند!

CAPTCHA
この質問はあなたが人間であるか自動化されたスパム送信であるか判断するものです。
8 + 12 =
簡単な計算問題を解き、答えを入力してください。(例: 1+3 の場合 4 と入力)

Related pins

イスラム美術 (Hosein Behzad氏によるペルシャミニチュア傑作、1960年)
イスラム美術 (Hosein Behzad氏によるペルシャミニチュア傑作、1960年)
イスラム美術(Hosein Behzad氏によるペルシャのミニチュア、“Molaghat、面会” - 1953)
イスラム美術(Hosein Behzad氏によるペルシャのミニチュア、“Molaghat、面会” - 1953)
イスラム美術(Hosein Behzad氏によるペルシャのミニチュア、“Sa'di” - 1958)
イスラム美術(Hosein Behzad氏によるペルシャのミニチュア、“Sa'di” - 1958)
イスラム美術(ハサン・ベヘザド画家のミニチュア傑作、「Paeize khayyam(ハッヤムの秋)」、1947年
イスラム美術(ハサン・ベヘザド画家のミニチュア傑作、「Paeize khayyam(ハッヤムの秋)」、1947年

Report Pin

Report This Pin as Inappropriate

Please select the category that most closely reflects your concern about the Pin, so that we can review it and determine if it violates our Community Guidelines or isn't appropriate for all viewers. Abusing this feature is also a violation of the Community Guidelines, so don't do it.